Про студію

Дата створення
і досягнення АртЕко

Дитяча театральна студія АртЕк була створена в грудні 2010 року. За час існування студії поставлено дев'ять масштабних спектаклів, прем'єри яких відбулися на великій сцені музичного театру. Також в рамках програми «Робота актора в кадрі» студією «АртЕк», створено три повнометражних ігрових фільми і шість короткометражних фільмів. Проведено двадцять тематичних і навчальних майстер-класів.

На даний момент театральна студія налічує більше десятка випускників, які стали студентами театральних вузів - майбутні професійні актори і режисери.

Студія є лауреатом перших і других премій багатьох міжнародних конкурсів і фестивалів. У 2015 і 2019 роках за оцінкою національної рейтингової комісії, театральна студія АртЕк була удостоєна звання краще підприємство року і стала володарем знаку - «Зірка якості» двічі.

Що можуть дати заняття в Артеко

Дорогі друзі! Зараз наші діти живуть в час комп’ютерних ігор, приставок, он-лайн технологій. Вони легко розбираються у гаджетах та програмах, вони мають можливість зв’язуватися з друзями в любій частині світу для спілкування. Але все більше та більше ми стикаємося з проблемою «живого» дитячого спілкування, з проблемою реального, а не віртуального пізнавання світу, з проблемами самовираження. Ось тут на допомогу може прийти театр. За нашим глибоким переконанням, театральне мистецтво є незамінним помічником в вихованні та формуванні особистості. Тут можна згадати древніх греків, які надавали велике значення грі, як освітньому та виховному початку! Як раз під час театральної гри і відбувається придбання дітьми життєвого – поведінкового досвіду за умов максимально приближених до природних умов.Через театральну гру, вивчення літературних творів та занурення в різноманітні «уявні ситуації» - існуючи в них, дитина формує свій світогляд, вчиться вирішувати складні психологічні завдання, знаходить відповіді на життєві питання. Примірюючи на себе хвилювання, почуття, емоції, звички інших людей – «літературних персонажів», дитина стає більш відкритою для спілкування, яка вміє знаходити спільну мову з іншими. На кожному занятті, при тісній співпраці з викладачем, діти та підлітки формують своє відношення до тих чи інших вчинків, слів, поглядів, тим чи іншим поведінкових моделей, формують свої перші життєві цінності.

Що кажуть батьки наших студійців
Ми ведемо цю статистику близько 10 років
Проявляється любов
до читання
Формується
цікаве коло
спілкування
Дитина розкривається
і стає більш
товариською
Підвищується рівень
відповідальності
Стає більш
активним на уроках
в школі
Які задачі ми вирішуємо в АртЕко
  • Працюємо над формуванням у дітей культури мовлення, виразного художнього слова;
  • Навчаємо основам вокалу, займаємося постановкою голосу, розвитку музичності, відпрацюванням дикції, витривалості голосу;
  • Розвиваємо фантазію, уяву, працюємо над придбанням навичок вільної імпровізації;
  • Розвиваємо пам’ять, вчим концентрувати увагу, розвиваємо швидкість мислення;
  • Розвиваємо навики комунікації, працюємо над зняттям внутрішніх психологічних затисків;
  • Працюємо над зняттям тілесних затисків, розвиваємо координацію рухів, спритність, рухливість;
  • Займаємося естетичним та культурним розвитком. Формуємо художній смак через вивчення історії театру, музики, живопису.
Придбання навичок та розвиток відбувається в рамках групових та індивідуальних занять.
Наші принципи АртЕко
  • Принцип багатогранності. Розвиток всіх талантів учнів, а не тільки навчання сценічним навикам. Також, вироблення внутрішньої організації, відповідальності, вміння працювати в команді;
  • Принцип якості. Відповідальність та увага викладачів, прагнучих, в першу чергу, до найкращих для самої дитини результатам;
  • Принцип гарантії. Використання в навчальному процесі тільки опрацьовані програми!
  • Принцип безпеки. Робота по методикам безпечним для здоров’я та ефективним для розкриття творчого потенціалу дитини;
  • Принцип комфорту та зручності. Затишні, утворюючі відчуття емоційного комфорту приміщення, зали для занять;
  • Принцип професіоналізму. Чіткий розподіл сфер викладання – акторська майстерність, техніка мовлення, сценічний рух.
У чому наші відмінності
  • Вистави студії йдуть на професійній театральній сцені з професійним світловим та звуковим обладнанням.
  • З дітьми працюють режисери, гримери, продюсери, костюмери, фотографи, асистенти – все, як у справжньому театрі!
  • Заняття проходять по адаптованій під дітей програмі найкращих театральних ВУЗів.
  • Заняття проводять кращі педагоги та режисери – це підтверджено відзнаками і нагородами.
Цей фільм ми зняли для вас, наші юні друзі, мами та тата! Він повно розповість про те, як живе театральна студія АртЕко! Додивіться його до кінця!
«Шлях юного актора»
Викладачі
Олег Долішній
Актор, режисер, художній керівник театральної студії АртЕко, автор музики та пісень до вистав. Генеральний продюсер дитячої інтернет радіостанції – радіо «AeroBeat».
Почати віртуальний тур Віртуальний тур

У 1997 році закінчив училище культури, хорове відділення за фахом – керівник хору. У 2001 році закінчив Академію керівних кадрів культури та мистецтв, факультет театральне мистецтво, фах – режисер театральних свят. З 2010 року є художнім керівником театральної студії АртЕко. Автор власної методики викладання. Має великий досвід у театральній педагогіці.

Режисер, який використовує різноманітні підходи, щоб виявити найкращі творчі сторони дитини. Всі вправи, які увійшли в його курс, засновані з акцентом на методи К.С. Станіславського, М. О. Чехова, Є.Б. Вахтангова та інших режисерів-педагогів, головне завдання яких полягає у тому, щоб навчити людину-актора діяти тотально, свідомо, правдиво, знаходитися «тут і зараз».

2004р. Закінчила Уманське державне музичне училище ім. П. Д. Демуцького за фахом «Музичне мистецтво» та отримала кваліфікацію викладача, керівника хору, вчителя музики, вищу музичну освіту за фахом вчитель, диригент хору. У 2009 році закінчила Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв та отримала повну вищу освіту за фахом «Музичне мистецтво». Кваліфікація – хоровий диригент, викладач.

З 2005 по 2009 роки працювала солісткою хору «Академія» (художній керівник і диригент М.С. Юрченко). З 2009 по 2010 роки працювала диригентом хору і викладачем вокалу в київській дитячій музичній школі №1 ім. Я. С. Степового.

З 2013 по 2014 роки співала у народній академічній хоровій капелі ім. П. П. Чубинського (художній керівник і диригент А. Зюськин). У 2013 році колектив став володарем Срібної медалі І Європейського хорового чемпіонату (м. Грац, Австрія)

З 2014 року викладач з техніки мови і основам вокалу театральної студії АртЕко. Володіє методиками постановки голосу: глин кінська і староіталійська, які дозволяють працювати як у академічному стилі співу, так і у естрадному. Основні завдання предмету техніка мови і основи вокалу: робота над правильним диханням; опорою, формуванням та подачею звуку; артикуляцією; розкріпаченням; артистизмом.

У 2004 році закінчила Московський театральний інститут ім. Б.В. Щукіна за фахом «Актриса театру і кіно». З 2004 по 2013 рік працювала актрисою в московському театрі ім.. Рубена Симонова. Була визнана кращою актрисою фестивалів "CORBINATELECOM" та "FutureShorts" за студентську роботу С. Грознова «Аматорське відео». Має досвід викладання у дитячих та дорослих театральних студіях.

Володіє техніками фехтування, сценічного бою, пантоміми та акробатики. На заняттях велику увагу приділяє пластичній виразності акторів, звільненню від м’язових та внутрішніх затисків, стримуючих самореалізацію, розвитку м’язово-рухової пам’яті, координації рухів, а також вмінню акторів передавати емоційний стан через «мову тіла». Спираючись на методики І. Коха, М. Карпова та А. Дроздіна. Сценічний рух – це можливість розкріпачитися та пізнати себе за допомогою особистого тіла та рухів. З 2016 року педагог по сценічному руху та пластиці театральної студії АртЕко.

Розклад та ціни
Вік Розклад Вартість
6-7 років пн, ср, пт 16:30-17:30 1 500 грн/місяць
8-10 років вт, чт 18:00-19:00 | сб 16:00-17:00 1 500 грн/місяць
11-13 років пн, ср, пт 18:00-19:00 1 500 грн/місяць
14-17 років пн, ср, сб 19:00-20:30 1 800 грн/місяць
Доросла група нд 18:00-19.00 1 800 грн/місяць
Індивідуальні заняття індивідуально 500 грн/годину
Пробне заняття - безкоштовно
Відгуки
Анна
Величко

Мой сын посещает театральную студию АртЭко уже третий год. И каждый поход на занятие- это большое желание и хорошее настроение. И все благодаря прекрасным педагогам и той атмосфере, которую они создают в студии. Педагоги студии большие профессионалы своего дела. Занятия проходят очень интересно: это и техника речи, и актёрское мастерство, и пение и сценическое движение. Отношение к детям великолепное, преподаватели очень терпеливы и всегда стараются найти нужные слова, что б ребенок получил результаты от работы.

При этом, хочу отметить, что дисциплина в студии на высшем уровне. А какие шикарные и интересные спектакли и арт - турниры. Я как мама получаю огромное удовольствие, когда прихожу на детские спектакли в театральную студию АртЭко. Хочу пожелать любимой театральной студии процветания, развития, новых открытий и ярких спектаклей.

Людмила
Уразгильдеева

Наша дочка в АртЭко уже третий театральный сезон. Как только пришли в студию и познакомились с преподавателями - поняли, что это именно то, что мы искали!!! Словами сложно описать атмосферу, которая царит внутри студии: дети и преподаватели как одна семья, уважение к детям со стороны преподавателей, любовь детей к преподавателям, профессионализм людей, которые любят свою работу и работа для них — это призвание. Всем желаю, чтобы дети имели возможность быть в такой среде и развиваться культурно и духовно."

Марина
Тимофеева

АртЭко - это любовь с первого взгляда.
Дочери 9 лет, занимается в студии второй год.

В АртЭко все прекрасно: и место, где проходят занятия; и программа, разработанная Олегом Николаевичем Долишним специально для детей разных возрастных групп; и совместные походы в театры и мастер классы; и, конечно, педагоги студии - супер профессионалы, люди, живущие театром, с горящими глазами, зажигающие студийцев своей любовью к театру. С первого же занятия в студии дочь влилась в дружный коллектив АртЭко, где отношения выстраиваются на требовательной профессиональной основе, но при этом по-семейному тепло. Дочь, да и все студийцы, очень любят своих педагогов и с ответственностью настоящих актеров подходят к выполнению заданий. Результаты занятий в АртЭко заметили, как учителя, так и родители одноклассников дочери во время новогоднего утренника в школе в прошлом году (после всего лишь трех! месяцев занятий в студии): улучшилась дикция, научилась владеть голосом, уверенно и свободно держалась на сцене.
Огромное спасибо АртЭко за ваш труд!

Наталия
Саввина

С большим удовольствием и огромным уважением к педагогам, оставляю отзыв о театральной студии АртЭко. Моя дочь Вероника занимается в студии с 6 лет - вот уже пошёл пятый год!

Студия АртЭко - это жизнь в жизни, мир, где детям дают само выражаться, развивают память, учат неординарно мыслить и проявлять свои творческие таланты и эмоции.

Это не просто "кружок", а крутая студия с профессиональными педагогами и современными подходами к обучению.Моя дочь не мыслит себя уже без этих занятий и с нетерпением ждёт каждое!

Ольга
Михайленко

Хочу выразить огромную благодарность коллективу студии "Арт-Эко".

Вот уже три года эта студия - наша семья! Репетиции, на которые дети бегут и которых очень ждут. Горящие глаза после занятий и желание работать, учиться еще и еще. Новые друзья, переживания и эмоции. Постановки и спектакли на сцене, где каждый ребенок - настоящий актер!

И конечно, неимоверная работа педагогов, их самоотдача, желание учить и отдавать свои знания детям!!

Юрий
Бас

В субботу, когда мы семьёй собираемся к кому-нибудь в гости или на дачу, моя дочь нам говорит: "Я с вами не еду, я не могу пропустить занятие"... и идёт на занятие.

Я думаю это и есть самый показательный отзыв о театральной студии ))) За 2 года занятий в студии я вижу огромный прогресс моей дочери не только как АКТЁРА на сцене, но и как ЛИЧНОСТИ в повседневной жизни.

Огромное спасибо всему коллективу АртЭко за бесценный вклад в развитие наших детей.

Відео відгуки
Олена Гребенюк
Оперна співачка. Лауреат міжнародного конкурсу вокалістів ім. А. Дворжака (Чехія).
Володар гран-прі першого міжнародного конкурсу «Євробачення» (Euro Video Grand Prix 2006).
Мішель Фондю
Артист балету. Соліст «Київ Модерн-Балет»
Віталій Пальчиков
Головний режисер Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва.
Володар премії «Київська Пектораль»
Олександр Федоренко
Саунд продюсер, власник звукозаписувальної компанії STUDIOF-PRO.
Заслужений діяч сценічних мистецтв.
Контакти
Україна, Київ
вул. Межигірська 2
Залишились питання?
Зв'яжіться з нами